Υπηρεσίες

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ / ΑΛΛΑΓΗ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ

Αλλαγή υφασμάτων σε καναπέδες, πολυθρόνες, κρεβάτια, καρέκλες, πάνελ και κάθε είδους ταπετσαρίες επίπλων.

Επισκευάζουμε τα έπιπλα σας ανανεώνοντας την εικόνα τους και τα επαναφέρουμε στην αρχική τους κατάσταση.

Επίσης, ανανεώνουμε την εικόνα των επίπλων σας διατηρώντας το στυλ τους ή σας δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα νέο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Αντικαθίστανται επίσης τα αφρώδη υλικά και ξαναγεμίζονται τα μαξιλάρια.

ΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία μας πάνω στο έπιπλο, καθώς και οι πολυάριθμες συνεργασίες μας με μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία, γνωστούς διακοσμητές και βιομηχανικούς σχεδιαστές, εγγυώνται την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα κατασκευής και εργονομίας σε οποιοδήποτε custom project, είτε πρόκειται για επαγγελματικό χώρο, είτε για οικία.

Έτσι αναλαμβάνουμε έπιπλα και ειδικές κατασκευές, υλοποιώντας το σχέδιο κάθε δημιουργού ανεξάρτητα από τη δυσκολία και τις απαιτήσεις ενός project.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Κατασκευή χειροποίητων μαξιλαριών για την ανάγκη κάθε επαγγελματικού χώρου ανεξαρτήτως μεγέθους και σχήματος, πάντα με γνώμονα την εργονομία και την υψηλή αισθητική. Στο ευρύ πελατολόγιο μας συγκαταλέγονται επώνυμα ξενοδοχεία, σκάφη, χώροι εστίασης, εταιρείες και εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Κατασκευή μαξιλαριών υψηλής ποιότητας και αντοχής για άνετο κάθισμα, σε όλες τις διαστάσεις.

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή καλυμμάτων διαφυλάσσοντας την εργονομία με άψογη εφαρμογή και την προστασία των επίπλων σας.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Όπως και με τα καλύμματα εσωτερικού χώρου, κατασκευάζουμε καλύμματα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, προστατεύοντας και τα έπιπλα εξωτερικού χώρου από τις καιρικές συνθήκες.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ-ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ

Ως υλικό που χρήζει ειδικής μεταχείρισης και τεχνογνωσίας, το δέρμα, αποτελεί μια κλασσική λύση υψηλής αισθητικής. Η εξειδίκευσή μας σε αυτό εγγυάται τη ποιότητα και τη διαχρονικότητα που δίνει ένα έπιπλο ή μαξιλάρι με δερμάτινη επένδυση.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΡΕΒΑΤΙΩΝ / ΚΕΦΑΛΑΡΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ή και την επένδυση κρεβατιών και κεφαλαριών, τόσο για το υπνοδωμάτιο όσο και για το ξενοδοχείο σας, προσφέροντας την αισθητική και την άνεση ενός επενδεδυμένου χειροποίητου κρεβατιού.

Στην κατασκευή ενός κρεβατιού δίνεται η δυνατότητα κατασκευής του στις διαστάσεις της επιλογής σας, καθώς και η χρήση χρηστικών μηχανισμών (αποθήκευση κλπ).

ΚΑΠΙΤΟΝΕ

Η κλασική αισθητική του χειροποίητου καπιτονέ είναι πάντα επίκαιρη και επιτυγχάνεται μόνο από έμπειρους τεχνίτες.

Χάρη στην εξειδίκευσή μας σε αυτό, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των υλικών μας, ύφασμα ή δέρμα, δημιουργούμε διαχρονικά έπιπλα για κάθε ανάγκη και χώρο.